Finansiering

Långtidshyra Lasersvets

Hyreslösningar via vår partner North62° gör det möjligt att skaffa de produkter ni behöver utan att behöva köpa dem. När ni hyr lasersvetsen istället för att köpa så binder ni inte upp kapital i onödan och kan bibehålla en stark kassa i bolaget. 

Att långtidshyra en lasersvets innebär att svetsen inte blir en beskattningsbar tillgång i bolaget då ni endast hyr rätten att bruka svetsen men inte äger svetsen. Ni får då en helt ny lasersvets till en fast månadskostnad som är lätt att budgetera för. 

När avtalstiden löper ut vid hyra har ni stor flexibilitet, ni kan välja att antingen: 

  • Hyra om utrustningen med ett nytt avtal.
  • Lämna tillbaka utrustningen. (och då få möjligheten att få ut en helt ny lasersvets i ett nytt hyresavtal)
  • Eller helt enkelt köpa loss utrustningen.

Hyreslösningar förenklar vardagen och ger besparingar för ditt företag.

 

Leasing Lasersvets

Leasing innebär att du får köpa ett helt nytt hjul till en fast månadskostnad över en avtalstid som du kan skräddarsy precis som ett hyresupplägg. Skillnaden från hyra är att vid avtalsslutet får du köpa loss hjulet/hjulen mot ett förutbestämt restvärde, vanligtvis 10%, eller hänvisa till en annan köpare. 

Du betalar alltså bara en fast månadskostnad som inkluderar underhåll och reparationer när du väljer ett serviceavtal. Du får allt stöd du behöver och slipper tråkiga överraskningar. Leasing erbjuder bekvämlighet, tydlighet och en lasersvets av högsta kvalitet till en fast månadskostnad. 

 

Hyrespriser - Exempel

Vi har via North62° leasing- och hyresupplägg för alla våra lasersvetsar. Både leasing- och hyresavtalen går att skräddarsy efter era behov. 

 

Exempel: 1 “Lasersvets HW 1500/2000” (140 000 kr) med leasing på 60 mån. 

Utan Serviceavtal - 2 805 kr per månad.

Serviceavtal Silver - 3 284 kr per månad

Serviceavtal Guld - 3 645 kr per månad

 

Vill du veta månadskostnaden för just dig? Kontakta oss på 0738 000 333, eller maila modell och servicenivå direkt till North62° på: atle@North62.se.

 

Serviceavtal - Silver

iCafe ® Design erbjuder skräddarsydda serviceavtal som passar just ditt företag. Vi erbjuder högkvalitativ service under hela avtalstiden för både hyra och leasing. Serviceavtal Silver innebär att vi skickar ut alla reservdelar helt kostnadsfritt under avtalstiden. När felet upptäcks skickar du enkelt in en video som visar problemet och vi skickar rätt delar. 

 

Serviceavtal - Guld

Serviceavtal Guld är hela paketet och gäller under hela avtalstiden. Vid fel skickar vi ut delarna kostnadsfritt med DHL samt vid behov en videoinstruktion om hur man byter. Vi kan vid svårare fel tillhandahålla tur- och returfrakt till vår serviceverkstad i Stockholm för att åtgärda felet. Vi kommer vid behov ut på plats för reparationer. Med Serviceavtal Guld ser vi till att minimera er tid utan lasersvets om något skulle hända, det absolut säkraste paketet. 

 

Klara att komma igång?

Om ditt företag är redo att komma igång med lasersvets, eller vill veta hur just din månadskostnad skulle se ut, tveka inte att kontakta oss idag på 0738 000 333. 

Vill du veta din månadskostnad kan du också maila direkt till North62° på: atle@North62.se. Skriv då med modell och eventuellt servicepaket i mailet så återkommer de med ett pris till dig.