Återbetalningsvillkor

Vi har en 14-dagars returrätt, vilket innebär att du har 14 dagar efter mottagandet av din artikel att begära en retur.

För att vara berättigad för ett retur, din artikel måste vara i samma skick som du mottog den, helt oanvänd, med taggar, och i sin originalförpackning. Du kommer också att behöva kvitto eller bevis av inköp.

För att starta en retur, kan du kontakta oss på returdesign@gmail.com. Om din retur är godkänd, skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Objekt skickas tillbaka till oss utan att först returbegäran kommer inte att accepteras.

Skador och problem 

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om varan är trasig, skadad eller om du fått fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Utbyte 

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får vad du vill är att återställa objekt som du har, och när avkastningen är accepterat, att göra en separat köp för det nya objektet.

Återbetalningar 

Vi kommer att meddela dig när vi har mottagit och kontrollerat din retur och meddela dig om återbetalning var godkänd eller inte. Om det godkänns, kommer du att automatiskt återbetalas på din ursprungliga betalningsmetoden. Vänligen kom ihåg att det kan ta upp till 5 arbetsdagar för din bank eller kreditkortsföretag för att bearbeta återbetalning.